The world´s first fully

flexible display & exhibition system

Just-in-time

Leverans i rätt tid och högsta servicenivå är två ledstjärnor i vårt företag och en del av vår affärsidé. Båda är de ett måste i en bransch där dead-lines tillhör vardagen och där man måste vara säker på att den partner man jobbar med alltid ställer upp om något skulle gå fel – varhelst i världen man befinner sig.

Ett fullsortiment av display och utställningsprodukter

1985 introducerade Mark Bric nästa revolutionerande produkt och nu inom display- och utställningssektorn, nämligen ramsystemet Flexiframe,  I samband med detta bildades då också bolaget Mark Bric Display AB. Vi har sedan dess år för år fortsatt att utveckla nya unika produkter och har idag ett heltäckande sortiment av portabla, högkvalitativa och användarvänliga displaysystem för butiker, mässor, event och utställningar.

Vår kvalitet
– Din garanti

Ett välgjort hantverk in i minsta detalj kännetecknar alla Mark Bric produkter. De utsätts ständigt för krävande kvalitetskontroller, är väl beprövade på marknaden och utformade för att klara år av daglig användning. ISOframe har 10 års garanti!

Våga vara annorlunda

Att sticka ut i mängden är A och O när det gäller mässor och utställningar. Detta har också kännetecknat sättet på vilket vi utvecklar våra produkter. Vårt mål har alltid varit att ta tänka utanför boxen och ta fram innovativa och unika lösningar med maximal funktionalitet och tidlös design. Produkter med en egen karaktär och som håller i längden.

Allting började 1971

Du har säkert sett de små plastplopparna på galgarna i klädbutiken på vilka du enkelt kan se storleken på plagget. Denna storleksbricka (märkbricka) gav företaget sitt namn och utvecklades i Sverige i början på 70-talet – tillverkad i miljoner sedan dess. Vårt system för storleksmärkning förändrade och förenklade radikalt hanteringen av kläder från tillverkarledet till kunden i butiken över hela världen.

Våra produkter finns tillgängliga över hela världen tack vare vårt unika nätverk av lagerhållande distributörer och återförsäljare, vi kallar dem
”The Mark Bric Family”. De är alla väl förtrogna med Mark Bric sortimentet, vilket garanterar dig som kund bästa service var du än befinner dig i världen och behöver hjälp med våra produkter eller behöver komplettera.

"Design and Quality
of Sweden"

“A Family of Dependable Displays

"The Mark Bric Family"

 

Mark Bric Display AB

Källbäcksrydsgatan 4, S-507 42  Borås

E-mail: display@markbric.se    Tel: +46 (0)33 480 460

 

Due to our policy of continued development we reserve the right to change specifications without prior notice.
Mark Bric Display is a registered trademark by Mark Bric Display AB, ISOframe is a registered trademark of Display Makers Ltd. Patents Worldwide.

© Mark Bric Display AB, 2015. All rights reserved.